Trapperumssprinkler sikrer hovedtrappen

Brandsikring i trapperum med sprinkleranlæg.

Ved mange bygningsrenoveringer ønsker man at nedlægge bagtrappen, for at få plads til moderne køkkener og badeværelser eller udnytte loftrummet. Men når bagtrappen forsvinder, øges kravene til brandsikring af hovedtrappen, da denne så vil være den eneste flugtvej i tilfælde af brand.

Det har indtil nu betydet, at den gamle hovedtrappe i træ skulle rives ned og erstattes af en trappe i stål eller beton. Det er en temmelig omkostningstung aktivitet, som har sat en stopper for mange renoveringsprojekter.

Brandsikring af trætrapper ved brug af en trapperumssprinkler er en løsning på dette problem.
Sprinklersystemet går i al sin enkelthed ud på, at der på hver etage placeres en sprinkler, som aktiveres når temperaturen på trappen overstiger ca. 68 grader. En trapperumssprinkler placeres typisk mellem entrédørene, og er et næsten usynligt indgreb i trappen.

Undersøgelse af virkningsgraden for en trapperumssprinkler

I 2006 gennemførte DBI, NOVA5, DOMINIA samt Byfornyelse København et fuldskalaforsøg med sprinkleranlæg ved brand i en ejendom på Amager.

Forsøget var vellykket og trapperumssprinkling har siden maj 2006 været anvendt som en lovlig brandsikring, ved nedlæggelse af bitrapper i bygninger hvor gulv i øverste etage er højst 22m over terræn.

Et sprinklersystem er en vigtig sikkerhedsforanstaltning

Hos Flindtholt.dk har vi også specialiseret os i de nyttige trapperumssprinkler anlæg, da det er en vigtig sikkerhedsforanstaltning for en bygning med eksempelvis trætrapper.

Dette skyldes, at der typisk skal være frie veje ned fra en etagebygning – altså en flugtvej. især hvis en mulig brand opstår.
Her giver en trapperumssprinkler en høj sikkerhed, hvis uheldet skulle opstå med sikre trappeudgange og flugtveje.

Vi tilbyder også følgende typer sprinklere til både privat og erhverv:

  • Trapperumssprinkler anlæg under hovedtrappen
  • Sprinkleranlæg til trapperum
  • En trapperumssprinkler giver en god sikkerhed
  • Simpel og enkel installation af sprinkleranlæg på hovedtrappen
  • Sprinkleranlæg fra Flindtholt
  • trapperumssprinkler til hovedtrappen i ældre ejendomme
  • Sikring med sprinkler i trappeopgange
  • Sprinkleranlæg i trappeopgang
  • Trapperumssprinkler sikrer trappeopgangene

Trapperumssprinkler til mange typer af trapper

En trapperumssprinkler er en sikkerhed i sig selv, og som hovedregel til alle typer af trapper. Men især trapper af diverse træsorter eller andet brandbart kan forringe brandsikkerheden. Derfor anbefaler vi altid en professionel installation af sprinklere hos Flindtholt.dk, da sikkerhed er vores varemærke og din sikkerhed og tryghed.

Prisen varierer ud fra de antal kvadratmeter, som en sprinkleren skal kunne dække ved en mulig brand samt ud fra den gældende sikkerhed inden for lovgivningen, som vi naturligvis følger og overholder.

Kontakt os angående sprinklere

Vi anbefaler altid vores kunder til, at kontakte os til en uforpligtende snak omkring jeres behov for sprinklere.

Vi sidder klar ved telefonen, og har altid en kompetent medarbejder klar i vores åbningstid, til at guide dig i mål sammen med os.
Vi ønsker altid, at skabe tryghed, tillid og tilfredshed for vores kunder.

Slagelse

Holbækvej 11

4200 Slagelse

København

Stamholmen 193 F, 2. tv

2650 Hvidovre

Ålborg

Ålborg Kokkedalsvej 48

9460 Brovst